برگزاری جلسه با حضور دکتر منظری توکلی و دکتر بابایی و مدیران مدارس سما استان مازندران

کد خبر: 370 تاریخ انتشار: 1398/3/20
جلسه ای با حضور دکتر منظری توکلی معاون اموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر بابایی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان مازندران و معاون عمومی و مهارتی(سما) دانشگاه آزاد واحد ساری، دکتر اصغری مدیرکل حراست  دانشگاه آزاد اسلامی استان و معاونان و مدیران مدارس سما استان مازندران ، دیروز در نوبت صبح در واحد قائمشهر و در نوبت عصر در واحد چالوس برگزارشد.

در ادامه نیز جلسه ای باحضور مسولین بسیج اساتید واحدهای دانشگاهی استان برگزار شد.

سپس دکتر منظری توکلی به همراه دکتر بابایی و اقای اصغری و هیات همراه با حضور بر مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قایمشهر نام و یادشان را گرامی داشتند.

برچسب‌ها : دکتر بابایی - دکتر منظری توکلی - سازمان سما - سما استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1259    ديروز: 1960    اين ماه: 7844    تاکنون : 1111402