کد خبر: 389 تاریخ انتشار: 1398/5/5

جلسه هم اندیشی با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران جناب آقای دکتر منصوریان و معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) جناب آقای دکتر بابایی و همکاران دانشکده فنی و حرفه ای سما واحد ساری در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب با موضوع اقدام ها و روش ها در سالن آمفی تئاتر دانشکده سما برگزار شد.

آقای دکتر منصوریان با اشاره به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری در خصوص ویژگی های انقلاب اسلامی در سه حوزه مهم پدیداری، ماندگاری و تأثیر گذاری فرمودند: انقلاب اسلامی دارای  هفت ثمره می باشد که ارتقاء سطح بینش سیاسی مردم یکی از آن ثمرات می باشد.

هم چنین یکی از ویژگی های بیانیه گام دوم که اقدام عملی در ساختار زندگی آحاد جامعه می باشد تمدن سازی است.

آقای دکتر منصوریان به نقش پیامبر اکرم (ص) در تمدن سازی اسلامی عصر جاهلیت پرداختند.  و همچنین امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری نیز از بنیانگذار تمدن اسلامی در عصر جدید می باشد.

برای تمدن سازی باید هر فرد جامعه به خودسازی بپردازد و ما کارکنان و اساتید در جایگاه مسئولیت و وظایف باید تقوای الهی را در نظر بگیریم و در این راه باید از خواسته ها و منافع شخصی بپرهیزیم تا وارد تمدن شویم.

در پایان دکتر منصوریان برای کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان آرزوی موفقیت نمودند.

برچسب‌ها : بیانیه گام دوم انقلاب - دکتر عبدالرضا بابایی - دکتر منصوریان - سما ساری

آمار بازدید       امروز: 325    ديروز: 444    اين ماه: 21608    تاکنون : 1161430