معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی از راه اندازی 110 مدرسه تا سال 1400 در این دانشگاه خبر داد.

کد خبر: 390 تاریخ انتشار: 1398/5/12
مهندس بطحائی خبر داد راه اندازی 110 مدرسه در دانشگاه آزاد اسلامی/ مدارس سما باید مبتنی بر تعلیم و تربیت اسلامی در جامعه باشند

به گزارش روابط عمومی سما، مهندس سیدمحمد بطحائی معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در اولین نشست هم اندیشی و آشنایی با راهبردها، رویکردها، اولویت‌ها و سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی به تشریح شرح وظایف، سیاست‌ها، انتظارات و برنامه های معاونت آموزش های عمومی و مهارتی پرداخت.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش عمومی در کشور به عنوان دروازه ورود به توسعه یافتگی تلقی می شود، گفت: به همین جهت حوزه آموزش های عمومی و آموزشکده ها در دانشگاه آزاد اسلامی رسالت بسیار سنگینی را برعهده دارند.

مهندس بطحائی با اشاره به برخی از چالش‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش عمومی اظهار داشت: مشکلاتی در حوزه کیفیت و کمیت آموزش عمومی همچون عدالت آموزشی و دسترسی آحاد مختلف مردم به آموزش و پرورش یکسان وجود دارد، البته شاخص ها نشان می دهد بهبود قابل توجه ای در کشور در این زمینه نسبت به سالهای گذشته داشته ایم.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: آن چیزی که در سال‌های اخیر بسیار مورد تأکید قرار گرفته، کیفیت نظام آموزش و پرورش است. وقتی صحبت از کیفیت به میان می آید اولین موضوعی که به ذهن متبادر می شود، میزان تناسب آموزش های ارائه شده در مدرسه با نیازهای فردی، اجتماعی و جامعه است.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با وجود ظرفیت های بسیار ارزشمند در زمینه نیروی انسانی، تجهیزات و ... شایستگی آن را دارد که در تاریخ آموزش و پرورش کشور داعیه دار این موضوع باشد که مدارسی با بالاترین کیفیت را به عنوان الگو و نمونه به جامعه معرفی کند. این افق در حوزه آموزش و پرورش برای دانشگاه آزاد اسلامی دست یافتنی است.

مهندس بطحائی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی این افتخار را می تواند نصیب خود کند که صاحب مدارسی در تراز انقلاب اسلامی و شایسته مردم باشد. در افق های بلند دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و امنا و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مأموریت سنگینی برای این دانشگاه ترسیم کرده اند که ان‌شاءالله در آغاز گام دوم انقلاب، دانشگاه آزاد اسلامی یک خیز جدی در این مسیر بردارد.

وی به سند تحول بنیادین در حوزه آموزش و پرورش عمومی اشاره و تصریح کرد: این سند یکی از کاملترین سندها و نقشه راهی است که می‌تواند افق های روشن در ارتقای کیفیت ترسیم کند. سند تحول در بخشهای مختلف از جمله تجهیزات، نیروی انسانی، مدیریت، پژوهش و ... مختصات آموزش و پرورش با کیفیت را تبیین کرده است.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مهمترین ویژگی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش این است که از مبانی تعلیم و تربیت اسلامی نشأت گرفته است. همه مؤلفه های تعلیم و تربیت از جمله هویت اسلامی ـ ایرانی در این سند وجود دارد.

مهندس بطحائی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در بخش آموزش و پرورش عمومی در دانشگاه آزاد اسلامی از دو مسیر به دنبال ارتقای کیفیت هستیم، گفت: مسیر نخست ارتقای کیفیت برنامه‌های آموزشی و پرورشی و مسیر دوم ارتقاء مدیریت مدارس سماست.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی، راه اندازی 110 مدرسه تا سال 1400 را یکی از مهمترین اقدامات این معاونت عنوان کرد و افزود: این مدارس باید به گونه ای باشند که مختصات سند تحول کاملاً در آنها مستقر و در حد و اندازه مدارسی نظیر دارالفنون تهران، سعادت بوشهر و مروی باشند. در واقع مدارس سما باید مبتنی بر تعلیم و تربیت اسلامی در جامعه باشند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری و تعامل مثبت صاحبان تجربه در حوزه فرهنگ و تعلیم و تربیت در دانشگاه آزاد اسلامی و براساس نقشه راه کار راه اندازی مدارس را پیش ببریم و افتخاری نصیب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کنیم.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر بطحایی - سما ساری - معاون آموزش های عمومی و مهارتی

آمار بازدید       امروز: 320    ديروز: 444    اين ماه: 21603    تاکنون : 1161425