دکتر بابایی مطرح کرد؛ استقبال مدیران مدارس سمای مازندران از برنامه تعالی مدیریت مدرسه

کد خبر: 392 تاریخ انتشار: 1398/5/14
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای مازندران از برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه تخصصی به‌منظور تبیین و توجیه برنامه تعالی مدیریت مدرسه خبر داد و گفت: مدیران مدارس سما از اجرای برنامه تعالی مدیریت مدرسه استقبال می‌کنند...

دکتر عبدالرضا بابایی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان مازندران و معاون آموزشهای عمومی و مهارتی (سما) واحد ساری از برنامه‌ریزی برای برگزاری کارگاه تخصصی به‌منظور تبیین و توجیه برنامه تعالی مدیریت مدرسه خبر داد و گفت: مدیران مدارس سما از اجرای برنامه تعالی مدیریت مدرسه استقبال می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر عبدالرضا بابایی در نشست هم‌اندیشی مدیران سمای استان مازندران با بیان ضرورت تبیین برنامه تعالی مدیریت مدرسه و اجرای صحیح آن در مدارس سما اظهار کرد: مدیران مدارس مأموریت دارند برای ارتقای کمی و کیفی معلمان برای تقویت بنیه علمی و فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزان فعالیت کنند.

وی تأکید کرد: معاون سما با همکار مدیران مدارس سما با تأکید بر شایستگی‌های پایه، زمینه دستیابی دانش‌آموزان در سنین لازم‌التعلیم در ۱۲ پایه تحصیلی به مراتبی از حیات طیبه در ابعاد فردی، خانوادگی اجتماعی و جهانی به‌صورت هدفمند با تکیه بر آموزه‌های اسلامی به‌صورت همگانی و عادلانه صورت گیرد و این موضوع در ساختار کارآمد مجموعه اثربخش است.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: مدرسه به‌عنوان کانون عمل و جلوه عینی نظام تربیت رسمی، عمومی و فضایی منعطف، پویا، بالنده و هدفمند است که می‌تواند زمینه کسب شایستگی‌ها لازم را در دانش‌آموزان برای درک و اصلاح مداوم موقعیت بر اساس نظام معیار اصلی فراهم کند.

دکتر بابایی تصریح کرد: با توجه به اهداف و سیاست‌هایی که دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی و دکتر حسین منصوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران به‌ منظور تعالی مدارس سما دارند برای همه مدیران سمای استان کارگاه تخصصی به‌ منظور تبیین و توجیه برنامه تعالی مدیریت مدرسه و بررسی و توجیه و پاسخگویی به سؤالات درباره آیین‌نامه اجرایی مدارس با سخنرانی محسن جعفرزاده برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان اینکه مدارس سما طلایه‌دار پرورش نسل انقلابی در تراز انقلاب اسلامی در کشور است، افزود: در این نشست سیاست‌ها و انتظارات مسئولان عالی دانشگاه آزاد اسلامی از سوی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران برای همه مدیران تبیین شد و خوشبختانه مدیران مدارس سما استقبال چشمگیری برای شرکت در این کارگاه و اجرای برنامه تعالی مدیریت مدرسه دارند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - دکتر بابایی - روابط عمومی - سما ساری - نشست مدیران مدارس

آمار بازدید       امروز: 326    ديروز: 444    اين ماه: 21609    تاکنون : 1161431